Final descafeinat

0
2420

C B CASTELLBISBAL – C.B. SANTFELIUENC 81 – 67

COMENTARI: Derrota en el debut al grup C A a la pista del Castellbisbal, Els del Vallés, que van sentenciar en l’últim quart del partit, aprofitant la poca rotació per les múltiples lesions dels de Boris Balibrea. El CB Santfeliuenc amb 4 baixes importants per lesió (Guirao, Adri, Molina i Lliteras), van tenir una aportació important de la nova incorporació Agus Morales, que juntament amb els jugadors franquicia Diop i Bruce van mantenir  l’equip per davant 3 quarts del partit.

Resultats 1a Jornada

Estadistiques

Proper partit :
Dissabte dia 8 a les 18:00
C.B. SANTFELIUENC – MULTIÓPTICAS CB SALT

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.