Lliga EBA Derrota contundent

0
2419

El CB Santfeliuenc tanca la tercera jornada amb una derrota contundent a la Llliga EBA

Els nostres van perdre 84 a 49 en un partit amb poca història davant un CB Martorell clarament superior i amb un nivell d’encert espectacular.
L’equip de Boris Balibrea amb la perdua de Agustin i sense recuperar als lesionats es presentava a Martorell en el rol de víctima propiciatoria .

Aquest partit d’avui, com ja hem anticipat, va tenir poca història. Ràpidament els locals van col·locar de primeres un parcial de 29 a 18 punts amb molt treball dels nostres per  mantenir el marcador.
Les esperances d’equilibrar el partit, es van dissipar a l’inici del segon quart amb moltes perdudes de pilota i molt poc encert en el tir. El “mazazo” va venir acompanyat de la previsible zona 2-3 que va atascar el nostre atac. Amb tot això es va arribar al descans perdent 55 – 26.

Es va reprendre el partit amb els dos equips intercanviant cistelles i bones defenses individuals. Els tímids intents per remuntar es veien contestats immediatament de l’altre costat. La diferència s’aniria ampliant i jugadors com Alex Hernandez, Jofresa o Cristian Oliva ampliarien les seves estadístiques individuals durant aquesta segona meitat unint-se als sempre decisius Dhounorou i Mabior. Ja sense cap motivació especial per el resultat correria el crono fins al definitiu 84 – 49.

Entre el poc destacable dels nostres en un partit d’aquestes característiques esmentaríem el protagonisme en atac de Diop, la direcció de Balboa i els minuts “jugant de tot” de Jeremy Martin, cobrint les multiples baixes dels mariners,
Però, en definitiva, hauríem de quedar-nos amb la millor cara que va mostrar l’equip en l’ultim període i amb ella afrontar el difícil partit contra Menorca diumenge que ve al Palau Municipal d’Esports  JCN. Ens tornem a veure llavors.

Estaditiques del partit 
img_5399 img_5400 img_5401 img_5402 img_5403 img_5404

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.