Espectacular el Santfe a Saragossa

0
2748

El CB Santfeliuenc pren posicions a còpia de victòries, gràcies a una millora general del conjunt i la espectacular aportació de Bruce 24 punts i 37 de valoració.

Hi haurà jugada de la jornada.
Aleyhoop entre balboa-bruce… de Traca i mocador ! Jugada molt celebrada pels més de 60 seguidors dels mariners que van acompanyar a l equip.

Una gran victòria en el primer viatge llarg. El CB Santfeliuenc va sumar la tercera victòria a la Lliga EBA després de superar l’Olivar de Saragossa per 73 a 79. El nou projecte de Boris Balibrea, en la desena participació consecutiva en categoria nacional, comença a enlairar-se després d’un inici agredolç. El Santfeliuenc es va mostrar molt resolutiu a la capital aragonesa i als dos quarts finals va resoldre un matx equilibrat que havia començat amb domini local.

Una mica de tot ha regalat l’inici de la temporada per al primer equip del degà del bàsquet santfeliuenc en una temporada que per al club és de celebració triple. Dues victòries consecutives -Menorca i Olivar- enfilen els blau i blanc a la part noble de la classificació després d’alguna derrota sonada.

La Lliga Catalana es va saldar amb l’eliminació amarga a la primera ronda ja que la classificació va ser per al Martorell amb una dolorosa derrota al Juan Carlos Navarro. I l’inici de lliga tampoc no va ser bo. La visita a Castellbisbal va acabar amb un clar 81 a 67 per als vallesans. Molt diferent va ser la història en l’estrena a casa. Els de Balibrea van donar el do de pit vencent per un contundent 79 a 52 el Salt. Tanmateix la bona imatge no va tenir continuïtat i en la tercera jornada els de Balibrea van caure per un estrepitós 84 a 49 contra el Martorell Solvin. Calia reaccionar i sortosament la reacció ha arribat de manera convincent. A la quarta jornada el Santfeliuenc es va imposar al fins aleshores imbatut Made in Menorca per 83 a 74. I aquest cap de setmana ha estat molt propici per aconseguir la primera victòria a domicili contra el saragossans de l’Olivar (73-79).

El Olivar; cinc inicial, Feranndez(5), Pursl (23), Mendicote (8), Alocen (4), Bernacer (6).
Lobaco (7), Albaladejo, Krejci (2), Hidalgo (16), Urdiain i Alcala (2)

CB Santfeliuenc; cinc inicial, Martin (5), Balboa (4), Komachek (24), Molina (12), Diop (13).
Lliteras (6), Ollero, Rodon, Farfan (8), Simon i Kinoshita (7)

Estadistques

Resultats i Classificacions

El CB Santfeliuenc versió vintage comença a sumar victòries amb fluïdesa. La directiva que presideix Josan Daban vol que la temporada de la dècada sigui especialment propícia.

Vaja qina jornada santfeliuenca mes espectacular a Saragossa!

Proper partit dissabte vs CB Cornellà

 

img_5773 img_5805 img_5814 img_5818 img_5819 img_5823 img_5824 img_5825

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.