Derbi vibrant 80 – 81

0
2321

erbi vibrant i derrota d’insomni! El CB Santfeliuenc mira ara la part baixa de la Lliga EBA

CB SANTFELIUENC 80 CB CORNELLÀ 81

Àrbitres : David Mendoza, Salvador López

PARCIALS: (30-16, 13-24, 14-11, 23-30)

PALAU MUNICIPAL D’ESPORTS JUAN CARLOS NAVARRO

ASSISTÈNCIA: 225 ESPECTADORS

Derbi vibrant i victòria de prestigi per al CB Cornellà que va sumar la quarta victòria contra el màxim rival comarcal en un partit que es va resoldre els darrers segons, gràcies al base Nèstor Zamora que va clavar 2 triples estratosfèrics que van fer esclatar la banqueta i seguidors visitants. El CBS ara mira a la part baixa de la competició regular.

El derbi es presentava amb molts al·licients. El CB Santfeliuenc volia continuar viu en la seva cursa per mirar els llocs nobles del grup CA de la Lliga EBA i el Cornellà volia reivindicar-se després d’una trajectòria excessivament irregular. I a més dos grans noms del CB Santfeliuenc contemporani, Nèstor Zamora i Àlex Sanmartin, acabaven de posar el punt de picant.

El partit va ser un continuum d’alternatives. Una muntanya russa amb dents de serra que es va decidir els últims segons amb les cistelles de traca i mocador de Nèstor. Abans el Santfeliuenc havia començat manant amb molta autoritat 30 – 16 al primer quart. Els de Boris Balibrea van dominar amb diferències d’entre set i deu punts els primers vint minuts, unes diferències però sempre contestades pel CB Cornellà (parcial de 0 – 16 i 34 a 34 ) ben dirigit pel seu cervell Zamora i Bernat. Tot i així els santfeliuencs van marxar a l’intermedi amb un avantatge mínim de tres punts (43 a 40).

Després de la represa tot va continuar molt igualat, els cornellanencs van posar les seves millors armes sobre la pista i van capgirar el marcador de manera notable al darrer quart. Un parcial de 5 a 9 va sacsejar el CBS (62 a 62). Els mariners es van anar refent i amb l’aportació ofensiva de Lliteras, Jeremy, Molina i Farfan el partit va tornar a un equilibri sever. Els darrers minuts es van convertir en un intercanvi agònic de cistelles. El CB Cornella (Nèstor) va tenir el puntet de maduresa perquè la moneda en forma de cistella de triples per dues vegades, caigués del seu costat a manca de tres segons. Una bona defensa final va estrangular les opcions dels santfeliuencs que van marxar de buit del Juan Carlos Navarro.

CB Santfeliuenc (80): Jeremy (15), Lliteras (14), Ollero, Balboa (10), Bruce (8), Rodon , Farfan (10), Molina (12), Simon, Diop (11), Adri, Isao.

CB Cornellà (81): Mbapp (8), Zamora (10), Raya (6), Adrian (11), Lopez (9), Cintas, Bernat (14), Pilan (3), Sanmartin (7), Vilallon (10), Alfons, Shaquille (3).

Estadistiques

Clasificacio

img_6018 img_6017 img_6016 img_6022 img_6021 img_6020 img_6019

img_6022

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.