Lliga EBA, JAC Sants vs CB Santfelieunc

0
2521

El JAC torna a enamorar a la seva aficiò guanyant de cinc  a un trist santfeliuenc  amb 2 partits consecutius perdent amb marcadors ajustats deixen al de Boris Balibrea a la part baixa de la Lliga EBA.

J.A.C. SANTSC.B. SANTFELIUENC 53-48

Un partit molt dolent dels de Sant Feliu nomes pot convidar als seguidors a la millora amb el joc.

El CB Santfeliuenc inicia amb mal peu el mes de noviembre, després de  veures superat per el CB Cornellà al JCN i el JAC Sants a l’ Espaya Industrial (53-48). Un partit que s’ha perdut  gràcies a  un final horroros  dels santfeliuencs a l’últim quart els de Sants han tirat d’orgull propi per superar un partit que s’estava decantant per els de Boris Balibrea. Aitor, Olive i Real  han estat els tres jugadors clau per sumar un triomf importantíssim per els locals.

Igualtat a l’inici

Només començar el partit  la millor convinació (pot ser la única) Farfan asistencia a Diop amb una gran esmatxada convidaba a l’optimisme. Pero ni el tir exterior, ni rebots eren l’aliats dels mariners a la matinal de diumenge. Als primers 10 minuts taules 14 a 14, el duel ha baixat d’intensitat a segon quart els locals  han estat menys inspirats de cara a cistella, pero els de Sant Feliu amb una versió de jugar amb el minim esforç i lents de cara a la cistella, ha fet abaixar les revolucions del partit i  no deixava lloc a la continuïtat en el joc (partit molt aburrit). La falta d’encert s’ha notat al segon quart i ha suposat un bagatge pobre de punts que ha permès l’alternança al marcador i marxar al descans amb un lleuger avantatge de quatre punts (25-29, min 20), i tot per decidir i millorar.

Avantatge local

Al partit li mancava ritme i ni el pas pels vestidors ha pogut solucionar aquest aspecte. El matx costava de jugar, i d’anotar punts i el públic local pressionava. Amb tot, els locals  s’han reactivat a poc a poc i un parcial de 9-2 ha estat colpidor per als santfeliuencs al tercer quart. I és que als del Baix no li estaven sortint bé les coses. No és d’estranyar, doncs, que cap dels dos equips anotés en gairebé tres minuts i que el marcador es quedés estancat en el 41- 41. El partit es complicava i els locals amb Real inspirat van confiar amb la remuntada.

l’últim període semblava deixar el CB Santfeliuenc bastant tocat. El marcador situava un parcial de 12 – 7 favorable als barcelonins i l’afició local es bolcava amb l’equip.  I els mariners tocats i enfonsats.

Millora i capacitat de sacrifici

La noticia positiva es que per el moment no estem als llocs de descens, creix la importància del proper partit per els punts i el basquet average  contra Matarò Dissabte 19 a les 20:00

C.B. SANTFELIUENCMATARO – FEIMAT

img_6284 img_6285

Resultats i Classificacions

Estadistiques 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.