DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

0
2463

ADHESIÓ DEL MÓN DE L’ESPORT AL MANIFEST INSTITUCIONAL

MANIFEST INSTITUCIONAL

Des de la nostra entitat i des del món de l’esport ens adherim al Manifest Institucional per a l’eliminació de la violència contra les dones i volem manifestar el nostre compromís i ferma voluntat a treballar per eradicar-la, perquè els drets de les dones són drets humans i vulnerar-los significa una greu manca de llibertat. Treballarem per eliminar tot allò que ens allunya de la igualtat efectiva entre homes i dones i provoca discriminacions per raó de gènere. Des de l’Esport i amb els valors que en són inherents, ens comprometem a identificar i denunciar conductes d’abús i control, actituds d’imposició, de menyspreu, amenaces i humiliacions que afavoreixen la tolerància cap a la violència masclista. Volem col·laborar en la construcció d’uns models culturals que reprovin les violències sexuals també en l’esport perquè són la màxima expressió de la dominació envers les dones. Ens comprometem a traslladar els valors inherents a l’esport a la societat que ens envolta i a cooperar activament en la prevenció i l’eliminació de la violència masclista. Perquè, com diu la reconeguda vocalista Nina Simone: La llibertat per a mi és no tenir por. De lectura entre el 14 i el 30 de novembre, en activitats esportives d’àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure.

 

#25N #esportcat

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.