El campament del Patge Shelín

0
1955
El campament del Patge Shelín torna el 4 de gener als jardins del Palau Falguera

El dimecres 4 de gener, l’emissari reial Patge Shelín instal·larà, d’11 a 21 h, el seu campament als jardins del Palau Falguera on hi haurà tallers, jocs, panys i granja reial, planetari, animació infantil, parades d’artesans i pagesos i moltes activitats adreçades especialment als infants.

A més, també hi haurà la carpa del patge i les estafetes reials per tal que tots els nens i nenes puguin lliurar-li les cartes adreçades als Reis d’Orient. L’estafeta de correus del Patge Shelín per segellar la carta de Reis estarà ubicada des del 23 de desembre al 4 de gener a la sala d’exposicions de la planta baixa del Palau Falguera. L’horari d’obertura serà els dies laborables, de 18 a 20 h; els dissabtes i festius, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h; el 25 de desembre, de 12 a 14 h, i a la tarda tancat; l’1 de gener de 2017, de 18 a 20 h; i el 4 de gener, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Totes les activitats i el muntatge del campament estan coordinats per l’entitat Calaix de Sastre i el Departament de Cultura i estan patrocinats pel Consorci de Comerç de Sant Feliu DeBotigues. A més, també hi col·laboren el Voluntariat de Sant Feliu i els Amics de Sant Antoni Abat.

Com ja és habitual, durant els dies previs al Nadal el Patge Shelín visita les escoles de la ciutat per explicar als infants el conte que protagonitza ell mateix. Alhora, durant la visita reparteix les cartes a tots els nens i nenes perquè puguin escriure els seus desitjos a Ses Majestats d’Orient.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.