Lliga EBA, El Grup Barna Superior ( 75 – 77 ) al primer partit del 90è aniversari al JCN

0
2083

El CB Santfeliuenc abonat al clarobscur

D’una victòria de rècord i qualificada d’estratosfèrica contra el Flanigan Calvia (119-121) a una derrota a casa contra el Grup Barna (75-77). Així es resum l’inici del 2017 per als jugadors que entrena Boris Balibrea. Irregularitat amanida amb moments de bon joc i d’altres per oblidar que condensen una temporada de clarobscurs i que no acaba de satisfer les expectatives en l’any del 90 aniversari.


L’inici del 2017 va fer viajar al Santfeliuenc a Balears. En un partit èpic que va tenir tres pròrrogues una super cistella de Xavi Guirao (37 punts i 41 de valoració) va inclinar la victòria per als blau i blancs en un matx de 240 punts. Malauradament l’heroïcitat mallorquina no va tenir continuïtat i en el retorn al Juan Carlos Navarro va tocar tastar el sabor amarg de la derrota. Un primers vint minuts per a oblidar (24-43) van obligar a una reacció a la desesperada que es va consumar  en una pròrroga (69-69). Al temps del suplement i quan tot semblava de cara va sortir creu. El Santfeliuenc no va trobar cistella i els barcelonins remant i fent la goma van aconseguir una victòria de mèrit.

Lliga molt igualada

El Santfeliuenc clou la primera volta amb un balanç de sis victòries i set derrotes i en novena posició. En línies generals, uns número que no eren els esperats en la desena temporada EBA, si bé la igualtat del grup (a només dues victòries de les posicions de play off) encara dóna marge el conjunt que entrena Boris Balibrea.

Estadistiques

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.