Cadet, C.B. L’HOSPITALET B AUTOCARS 6 CBS BLAU (76 – 65)

0
2792

Mol Bon partit del Cadet de Marc Brugue

C.B. L’HOSPITALET B AUTOCARS 6 CBS BLAU 76 65

 

Classificacio

CB Hospitalet vs Autocars 6 CBS, el nostres ja son un altre equip del -41 a l’anada. Avui -11 després d’un inici intimidats pel físic i el resultat d’anada (20-10 1Q) hem anat guanyant la resta del partit (13-30 2Q i 10-16 3Q) fins els últims 5 min que hem seguit fent sobre esforços però que una i altre vegada no hem pogut culminar-ho amb cistella. El nostre joc en conjunt d’equip ha estat castigats per la inspiració d’un jugador de l’Hospitalet (18p últim quart) que han fet que perdéssim en el marcador però que sortissin victoriosos del pavelló del centre ja que hem mostrat ser més equip i en una ascendent línia de treball millor que la del nostre rival. A destacar l’ambició i força des de la banqueta de TOTS els nostres jugadors: els lesionats incondicionals (Carmona, Oliva i Guiu) , els “infantilillos” que cada dia ens ajuden més i més, i el reforç excepcional de Ferran Rey. A tots, Gràcies!   Derrota que no suma, sino que ens multiplica. Amb ganes de més! Seguim!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.