Lliga FEDIC, Xamfrà CBS, Sedis, Kedem, Junts en Accio i Mediterranea. Benvinguts a Sant Feliu de Llobregat.

0
3658

De nou Sant Feliu,  seu de les Jornades de FEDIC amb els equips de la Seu d’Urgell, Blanes, Sant Pere de Ribes i Pineda.

Aquesta activitat donarà eines de millora esportiva i en concret de bàsquet,  amb l’objectiu d’aprofundir en les relacions entre clubs, ciutats  i els components masculins i femenins del equips, mes enllà dels resultats finals de cada partit.

Bàsquet de Pel·lícula,
l’escenari,  CEIP Pau Vila

El actors, el nostre Club és un  privilegiat demà al tindre  al nostre costat 4 entitats espectaculars, amb grans jugadores i jugadors, amb grans entrenadores i entrenadors amb els que hem compartit ja 5 anys!

 Benvinguts a Sant Feliu de Llobregat.

Deixa un comentari