EBA, Mirar endavant i recuperar sensacions

0
2556

El CB Santfeliuenc s’enfronta demà dissabte al Club Bàsquet Castellbisbal en un partit que pot servir per aconseguir mostrar la seva millor cara. Significa també l’inici de la 2a volta.

L’equip de Boris Balibrea s’enfrontarà a les 18:00 de la tarda al Juan Carlos Navarro al Club Bàsquet Castellbisbal en un partit de necessitats. Els locals volen recuperar-se de la derrota després de la prorroga davant el CB Grup Barna la setmana passada. Mentre que el Castellbisbal arriba de perdre al camp del JAC Sants per 84-69.

Els dos equips es troben ben a prop entre ells a la classificació, els vallesans estan 6éns amb un balanç de 7-6 empatat amb altres equips, i el CBS es troba 9é amb un balanç de 6-7, també empatat amb tres equips més.

L’equip visitant encara no coneix la victòria en aquest 2017, i pot ser un bon moment pels del Baix Llobregat per recuperar sensacions i mirar endavant. És l’inici de la segona volta del grup C de la Lliga EBA i el Santfeliuenc vol anar a millor. L’ equip està preparat, amb moltes ganes després de perdre la setmana passada, i arriben amb gana per aconseguir el triomf.

El matx pot ser molt igualat i por ocórrer qualsevol cosa i pot tornar la confiança en el nostre equip i joc. El Tècnic del Santfeliuenc, Boris Balibrea, confia en un bon partit dels del CBS, “Necessitem fer un pas endavant al Juan Carlos Navarro”.

TOTS AL JUAN CARLOS NAVARRO DEMÁ DISSABTE! A partir de las 18:00, el millor bàsquet es troba allà. I amb el vostre suport, més força tindran!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.