Lliga EBA, la 7a atansa als mariners als llocs nobles

0
2476

El CB Santfeliuenc suma la 7a victoria de la temporada per 78-72 per assegurar-se en la zona mitja de la taula. Xavi Guirao i Mouhamadou Diop, artífexs del triomf.

El CB Santfeliuenc aconsegueix la 7a de la temporada en un partit sofert des de el final contra el CB Castellbisbal por 78-72.

L’arrancada del partit per part dels locals ha estat bastant forta per donar un cop a la taula després de l’imatge de la setmana passada. El Castellbisbal no es rendia i s’acostava mica en mica però després d’una bona defensa exterior, el Santfeliuenc s’agradava i posava diferencies. La força visitant era insuficient davant una defensa molt bona que donava una bona distancia inicial (27-19).

Després d’uns bons minuts dels visitants amb un parcial de 2-9, un alley-opp de Mouhamadou Diop posava l’empat al marcador, la força interior local no podia contrarestar l’exterior del Castellbisbal, els equips estaven molt igualats. Amb poca anotació, la defensa dels dos equips es convertia en el punt fort però un parcial de 10-3, amb una tècnica visitant inclosa, donava aire al Santfeliuenc al arribar al descans (48-40).

Després del descans de 10 minuts, una altra arrancada forta local impedia que el Castellbisbal estigués còmode en el partit i era aprofitat pels locals per distanciar-se una mica més. La reacció no es va fer esperar, però la van poder parar a temps i conservar la distancia. Amb molt d’esforç, els grocs s’apropaven a un punt i el partit estava molt interessant, però un altre parcial, aquest cop de 5-0, donava aire de nou abans de l’últim quart (60-56).

I en la batalla dels últims 10 minuts, ningú dels dos equips donava el braç a torçar en uns minuts crucials, on el Castellbisbal continuava posant por als CBS, però on les diferencies continuaven sent per part local d’entre 3 i 5 punts. Tot i la insistència de remuntada visitant i els seus apropaments, una diferencia de 6 punts favorable al CBS a falta d’un minut. Finalment, la victòria es va quedar a casa, la 7a de la temporada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.