Lliga EBA, A continuar amb bones sensacions a Salt

0
1935

El CB Santfeliuenc visita el complicat Pavelló Municipal de Salt aquest diumenge per intentar continuar les bones sensacions del partit passat amb triomf mariner.

 

El CB Santfeliuenc viatja a la complicada pista de Salt aquest proper diumenge a les 18:45 de la tarda per enfrontar-se al Multiópticas-CB Salt en una nova jornada de la Lliga EBA. Els mariners, després de guanyar al Castellbisbal per 78-72, volen més, anar millorant poc a poc i continuar pujant on ara es troben a la 9a posició.

 

El triomf del dissabte passat va ser un buf d’aire fresc pels jugadors per confirmar un inici bo de l’equip, tot i això, van a una pista complicada en un lloc complicat, Salt. El conjunt gironí porta una ratxa de 3 victòries consecutives, i porta des del Novembre de l’any passat sense perdre a casa. Són 5éns amb un balanç de 8 a 6 i venen de guanyar a la pista del JAC Sants per 58-67

 

El conjunt de Salt destaca per la seva bona línia exterior, amb jugadors molts versàtils i ràpids, sobretot a l’hora de llençar a cistella. Combinat amb una dura defensa, porten una bona ratxa i volen continuar escalant posicions.

 

El bàsquet average serà clau pel partit del diumenge. A l’anada al Juan Carlos Navarro, els locals van passar per sobre per 79-52 en un excel·lent partit que volen repetir en camp visitant. Tot i les baixes, l’entrenador del Santfeliuenc, Boris Balibrea, confia en poder lluitar a Salt: “És una nova sortida que representa un nou repte, després de Mallorca. Caldrà estar concentrats els 40 minuts per sumar la vuitena victòria de la temporada a la lliga i seguir amb la bona línia”

 

No volen parar les bones sensacions per part del mariners, una victòria en una pista tan complicada com la dels gironins, significaria la vuitena de la temporada i un pas més.

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.