Lliga EBA, CB Salt 73 CB Santfeliuenc 61

0
2053
  • El CB Santfeliuenc cau a la complicada pista del CB Salt per 73-61 després de remuntar una amplia distancia i lluitar fins al final del partit contra un equip superior en molts minuts del jocEl partit va començar malament per part del Santfeliuenc, amb un parcial de 9-0 local, amb dos triples inclosos, en els primers 2’5 minuts de joc. Mica en mica, els mariners anaven recuperant sensacions després de la forta sortida local, però les distancies continuaven sent altes. Tot i la inspiració del Salt des de la línia de 3 punts, aguantaven els visitants amb molta cura al arribar al final dels primers 10 minuts (24-16).

    La inspiració local era constant, però la defensa del Santfeliuenc es va enfortir i anava parant el festival del CB Salt. Mouhamadou Diop era el referent mariner en l’interior, però una altra ratxa de triples dels verdinegres ampliava a les màximes diferencies del partit. Els mariners es van apagar ofensivament, no obstant, el bonus local va tallar diferencies i un avantatge de 9 punts mostrava el marcador al arribar al descans (40-31).

    Al tornar dels 10 minuts de descans, inici dubitatiu dels mariners, aprofitat pel CB Salt per distanciar-se. El joc era controlat pels locals, i el CBS tenia molts problemes per anotar cara a la cistella. Aquestes bones jugades i la poca efectivitat posaven el partit cap per dalt pels mariners, que veiem com el Pavelló de Salt s’animava gracies al joc mostrat pels locals. (58-41).

    A la lluita dels últims 10 minuts, el CBS va posar la por al CB Salt amb 3 cistelles seguides, tot i la diferencia era de 15 punts. El domini del Salt semblava que queia, tot i la diferencia, i els mariners posaven la directa per baixar arribar al -8 a falta de la meitat del quart. Era el moment calent del partit, la tensió estava en la pista. Un triple del Salt augmentava distancies i sentenciava el partit a favor dels locals tot i la lluita dels mariners.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.