Lliga EBA, El Filial del Manresa guanya al Juan Carlos Navarro (66 – 90)

0
2237

El Santfe perd en el dia de la commemoració dels 90 anys. El filial del Manresa l’equip de ACB, s’imposa a la pista del CB Santfeliuenc (66-90). Els d’Adrià Alonso, amb un arbitratge molt rigurós han trencat el partit al primer quart.  Al cap  dels 2 minuts de joc els arbitres del partit van asenyalar la 3a personal a Diop, (una de les personals era mès al contrari…) el Pivot referent de l’equip de Boris, que amb moltes baixes,  van fer un discret partit.

El primer quart ha condemnat el CB Santfeliuenc.  La resta de partit ja no va tenir mes historia, el debut de nous Júniors santfeliuencs 3 jugadors de Sant Feliu van jugar ahir amb l’equip EBA.

Josan Daban “La diferencia de potencial a dia d’ avui entre un equip amb jugadors de dinàmica ACB i el nostre es gran, lluitem a dues lligues diferents” “continuarem lluitant al màxim per salvar la categoria”  “Som el Santfe!”

Resultats i Classificació 

Estadistiques

Deixa un comentari