Prèvia Lliga EBA; Bàsquet Menorca vs CB Santfeliuenc Fem pinya !

0
2438

Viatgem i visitem al líder Menorca

El CB Santfeliuenc visita el camp del líder Made In Menorca el dissabte a las 17:00 en un partit complicat i que pot servir com a reforç després de dues derrotes consecutives donant la sorpresa.

Després de la dura derrota del diumenge passat davant un dels capdavanters de la classificació, el Martorell, el CB Santfeliuenc li toca un dels desplaçaments més complicats de la temporada amb la visita a un altre dels capdavanters del grup: el Made In Menorca. Toca remuntar al conjunt del Baix Llobregat i anar pujant mica en mica.

Els mariners visiten el difícil camp d’un dels equips més forts de la temporada i que té possibilitats per l’ascens (amb un balanç de 11-5), malgrat que la setmana passada, van perdre al camp del JAC Sants. Arriben després de dues derrotes consecutives a Salt i al nostre camp, però volen anar a més i amb unes sensacions bastant bones durant la setmana d’entrenaments, intentaran posar en problemes als de les Illes.

Les baixes del CBS estan sent molt sensibles pel conjunt de Boris Balibrea, tot i plantar cara en tots els aspectes a cada equip en cada matx. “És indiscutible que les victòries fan créixer un projecte de Club. De fet, el Santfe ha estat mes a dalt que a baix en la lliga EBA, però que diumenge hi hagués 1.200 santfeliuencs a la grada, és un estímul per continuar”, ha assegurat el técnic. Demá a les 17:00, sortirem de dubtes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.