Lliga EBA; El CB Santfeliuenc sua però cau a Menorca por 79-72 després d’una empenta final que no ha pogut ser. Tot i això, bon partit mariner.

0
2316

EMPENTA INSUFICIENT PERO AMB VALOR

 

El CB Santfeliuenc sua però cau a Menorca por 79-72 després d’una empenta final que no ha pogut ser. Tot i això, bon partit mariner.

 

El partit a Ses Canaletes va començar amb un Menorca bastant fort, que en dos minuts va posar un parcial de 7-0 inicial. Mica en mica, els mariners entraven al partit, tot i estar erràtics cara a la cistella. Els problemes eren persistents, sobretot en defensa i els triples feien mal (16-5). Poca anotació per part visitant i la defensa menorquina era cada vegada més intensa i això es veia al resultat del primer quart (28-12).

 

Al segon quart, el Santfeliuenc va sortir una mica més intens i convertia més cistelles, però les dificultats de una bona defensa del Menorca posava en problemes als de Boris Balibrea (36-19). Es va arribar a un moment en el que les defenses es van sobreposar i cap dels dos equips no ficava. Poques accions, amb molts problemes en atac, però amb una millora en la intensitat i en la defensa apropaven un poc als mariners en el descans (45-27).

 

I després del descans, la intensitat creixent es va fer notar, malgrat la alta diferencia. Els mariners van sortir amb el turbo i només faltava cistelles, que arribaven a poc a poc per anar baixant la diferencia dels 10 punts (52-43). El Menorca no va llençar el partit i seguia amb una bona línia, però el Santfeliuenc es trobava inspirat, malgrat que la diferencia era encara una mica alta (62-51).

 

I a la batalla dels últims 10 minuts, el Menorca intentava posar la directa, però el CBS no es rendia, volia aprofitar la oportunitat. Tot i que les locals no mostraven símptomes de desgana, les ganes marineres no queien amb facilitat (72-64). Els tirs lliures acostaven als mariners, però van ser insuficients pel triomf, tot i plantar cara en els moments finals (79-69)

Proper partit:

C.B. SANTFELIUENCSIMPLY OLIVAR *-* 25/02/2017 18:00

 

Estadística del partit.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.