Lliga EBA, Les errades ens condemnen (59 – 71)

0
2516
C.B. SANTFELIUENCSIMPLY OLIVAR 59-71

 

Estadistiques

Classificació i resultats

El CB Santfeliuenc suma la 3a derrota consecutiva després de perdre contra un bon el Olivar per 59-71 en un partit d’alternatives. Les errades en els moments clau han condemnat als mariners

 

El partit va començar molt igualat per part de les dues bandes, amb intercanvis de cistelles en ambdós equips. El Olivar es va posar a llençar de tres i males opcions locals donaven un parcial de 0-13 visitant (10-23). En uns moments de poca anotació entre els dos conjunts, les distancies es mantenien al final dels primers 10 minuts de basquetbol al Juan Carlos Navarro (14-26).

 

En el segon quart, el Santfeliuenc va augmentar bastant el ritme, però el Olivar continuava molt encertat i continuava amb la diferencia (20-32). L’encert de Luis Molina i Xavi Guirao apropava les diferencies fins al -6 punts, amb una molt bona defensa marinera. Tot i les bones jugades dels aragonesos, al arribar al descans, el CBS es va posar a -7 (33-41).

 

Després dels 10minuts de descans, les distancies seguien igual, malgrat que l’Olivar estava molt inspirat, les coses es posaven molt complicades pels mariners, que no trobaven l’encert que volien del 2on quart (39-51). L’esforç del Santfeliuenc es va veure recompensat baixant la diferencia dels 10 punts, i tot les errades, estaven en el partit (46-55).

 

I en la batalla dels últims 10 minuts, els triples tornaven a ser visitants per distanciar-se amb una diferencia còmode (46-60). Els mariners ho intentaven, i ho tenien a tocar, però el talent dels visitants i la força posaven les diferencies en l’equador de l’últim quart (51-63).  En un moment de molta inspiració, amb dos triples consecutius, el partit es posava interessant, però un contraatac visitant ja sentenciava el partit. (59-71).

La propera setmana visitarem al CB Cornellà

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.