Lliga EBA , Derrota però amb bona cara! (64 – 59)

0
2044

 

CB CORNELLAC.B. SANTFELIUENC 64-59

 

Estadistiques del partit

El CB Sanfeliuenc suma la 5a derrota consecutiva, tot i plantar cara a un dels equips capdavanters, el CB Cornellà, per 64-59 en camp visitant. Una intensitat bona i la inspiració en punts claus no ha estat suficient.

 

El partit va començar a Cornellà amb moltes errors per part dels dos equips en atac. Els primers punts no van arribar fins al minut 3 de partit i van ser un tirs lliures locals. El Santfeliuenc tenia la intensitat però no la anotació, fallaven molt, però ho intentaven. Pocs punts d’inici del matx i només dos triples de Roger Lliteras igualaven(8-6).

 

El Cornellà dominava, però el CBS estava a la guaït dels atacs, la defensa era bona, tot i el domini blau. Els locals anotaven amb segones oportunitats, però els nostres van tenir una apagada en el joc que va ser aprofitada per què el Cornellà es distanciés al final dels primers 10 minuts (19-6).

 

En el segon quart, els triples de Alberto Balboa y del nou fitxatge, José Miranda, ens apropaven en el marcador (23-16). La defensa es posava més seriosa i els locals no tenien respostes per superar-la. La força blava podia amb els mariners, que tornaven a patir problemes en atac (27-16).

 

Una petita baixada en defensa condemnava als mariners, que no podien controlar el rebot. Jeremy Martin estava sent un gran referent, sobretot en atac: ja havia provocat dos 2+1 per tallar diferencies (30-19). Poques accions, poca anotació, però la gran intensitat demostrada pels mariners donava un -11 i tot podia passar al segon quart. (33-22).

 

Al tornar de la parada del descans, la imatge de la intensitat i força va augmentar i unes primeres defenses molt bones van posar les diferencies a vuit punts. Es posaven molt seriosos els blaus, però els mariners estaven molt concentrats e inspirats tant en atac com en defensa (35-29).

 

L’equip de Borsi Balibrea s’agradava molt, li faltava una mica més per remuntar. Es van apropar a tres punts, i tot estava per decidir, cap dels dos equips es rendiria. Lliteras, amb un gran tir exterior i el poder de Miranda al rebot, posaven tot el partit a totes! (44-41).

 

A la batalla dels últims 10 minuts, el Cornellà va sortir a totes, però Xavi Guirao, amb tirs lliures i triples posava al Sanfeliuenc a sobre en el marcador per primer cop (48-49). El partit s’ho podia portar qualsevol en un gran partit de basquetbol. Pero els locals, es va posar a treballar i es van tornar a posar davant i distanciar (56-52).

 

L’aparició de l’Akeem Alston sota els taulells, posava el -2 al marcador, tot estava per decidir i el Cornella es posava nerviós i anotant, igual que els mariners. Un triple de Lliteras  (el sisè) posava el -1 (58-57). Amb el dos equips amb bonus, el joc de les banquetes i la lentitud va començar, però un error molt important va donar la victòria al Cornellà. (64-59).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.