Lliga EBA, Sense rumb, ni llum (74 – 78)

0
2306

Els de  Boris Baibrea sense chispa perden un partit clau per mantenir la categoria a la Lliga EBA. L’escenari amb un Palau amb molts aficionats disposats a gaudir de bon bàsquet, pero no va poguer ser, i el Santfe suma una nova derrota.

Resultats 

Estadistiques

El CB Santfeliuenc lluita però no pot amb el JAC Sants (74-78) després d’un gran partit entre els dos conjunts. Els instants finals, amb errors clau, han donat la derrota tot el bon paper de tots.

El partit va començar amb un Santfeliuenc molt solvent, amb la força interior de Akeme Alston com a protagonista dels primers minuts de joc, va ser una gran arrancada per part dels mariners (12-6). Els visitants es trobaven en el partit gracies, en part, a dos 2+1 quasi consecutius.

Els locals estaven segurs, intensos i amb moltes ganes, però el JAC es va posar a jugar al seu joc i es va apropar fins al final per empatar. Un tir lliure d’Alberto Balboa posava el final del primer quart amb molta igualtat (23-22).

La intensitat defensiva i la rapidesa dels de Sants van fer possible que es posessin per davant al marcador, però el Santfeliuenc va reaccionar ràpidament amb uns bons atacs (28-31). El joc exterior dels mariners apropava diferencies i posava de nou la igualtat al matx.

Els triples visitants posaven tot cap baix pels nostres i ens deixaven sense resposta (38-47). Hi havia llum al final dels problemes, però era insuficient, els últims minuts dels visitants feia que el domini del JAC fos alt i acabés el quart amb el mateix resultat, quedava encara molt.

Al tornar de la parada de 10 minuts, el joc era dedicat més a la defensa, però l’aparició de José Miranda, donava una altre cara l’equip, tot i les diferencies en el marcador (42-52). Els mariners es van posar més intensos i la cara va canviar al apropar-se (51-56).

El partit va entrar en un moment àlgid, amb molta intensitat per part dels dos equips i molt de coratge. El JAC mostrava les seves cartes i demostrava que estava inspirat, en un moment de dificultat pels locals, tirs lliures, i molta força posava tot en els últims minuts i en l’últim quart (59-66).

En la lluita dels 10 minuts finals, les defenses cobraven protagonisme sense anotació per part dels dos equips. Però els nostres es van posar a la feina per apropar-se (64-68). Les espases estaven en l’alt i el treball de Akeeme Alston i els triples de Luis Molina ens posaven per davant per primer cop al partit (71-69).

Els últims dos minuts era un tot o res pels dos equips, un es posava per davant i l’altre responia, era una lluita incansable entre els dos conjunts (73-72). Un triple visitant posava per davant el JAC, els tirs lliures apropaven, però els errors finals donaven les 6a derrota consecutiva (74-78)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.