Lliga EBA; El Santfeliuenc  perd a Matarò a l’ÚLTIM suspir i sense mès forces (71-65)

0
2563

Estadístiques del partit

Resultats i Classificació

Un darrer quart al límit de les forces i sense banqueta per les lesions i baixes condemna els de Mario Del Campo que han ofert una gran imatge al Palacio Municipal de Deportes Josep Mora

El Club Bàsquet Santfeliuenc s’ha estrenat amb Mario del Campo a la Lliga EBA contra un molt bon equip i una gran jugador com es Cabrera,  els locals no han volgut deixar escapar ni un instant per demostrar el seu potencial amb el pivot dominica com a líder. Amb una sortida demolidora (7- 2) el Palau mataroní vestit de gal.la  els locals però no han pogut intimidar els de Mario del Campo, que de la mà d’un inspirat Albert Farfan i Lluis Molina has capgirat la situació per posar als mariners al capdavant del partit (17-18) i 19 -18 per acabar el quart

.
Amb una bona presa de decisions, els blanc i blau ha seguit manant a l’electrònic gràcies a l’encert exterior dels andorrans del santfe i un hiperactiu Jose Miranda sota els cèrcols. A l’equador del segon període, el Club Bàsquet Santfeliuenc ha patit un col•lapse anotador (del 19 – 26)  que la UE Matarò no ha desaprofitat per tornar a agafar el lideratge al partit abans del descans (40-34).
El tercer quart ha estat una fotocòpia del que pot donar aquest equip durant tota la temporada. Amb una solidesa defensiva increïble, els de Mario del Campo han provocat un curtcircuit a l’atac dels maresmencs  A més, el ritme ofensiu s’ha mantingut amb encert des del triple gràcies a un valent Lluis Molina, que ha activat els blanc i blaus quan no es trobaven bones accions de llançament al tercer quart  54 – 58.

Al inici del quart definitu el sant pasa del 54 – 60  a un 65 – 60 en 4 minuts unna petita desconnexió, que amb el cansanci es va agreujar fins al final

 

Mario Del Campo “Hem lluitat al màxim 35 minuts, hem acabat les forces, content de les sensacions i esperançat amb el futur”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.