Lliga EBA; Queden partits per jugar i si els guanyem, tenim opcions de permanència, avui desolació (67 -97

0
2609

Una desconnexió fatal ens cau

El Santfeliuenc ho va intentar però va sumar una nova derrota davant l’Arenys Bàsquet per 67-97, que no ens aixeca del mal moment de l’equip després d’un 3r quart molt dolent

El partit va començar amb un Santfeliuenc molt seriós, i que amb un bons minuts en el tir exterior posava una petita diferència (11-8). L’Arenys Bàsquet es va posar les piles, amb una dèbil defensa local i igualaven les hostilitats fins el moment en què, gràcies als triples, es van posar per davant. Els mariners van apropar-se però el quart va ser visitant (19-24).

En l’inici del segon quart, les dues inversemblants cistelles de Luis Molina tornaven a apropar als nostres de mica en mica (25-28). L’efectivitat en el tir exterior del CBS continuava, però els desajustos defensius feien que els visitants dominéssin amb diferències de 6 punts o més (28-34).

L’Arenys es va posar mans a l’obra i es va distanciar d’11 punts, gràcies al bon joc interior i els errors dels mariners, que eren recurrents (28-39). L’atac estava bloquejat, no podien fer res més que seguir intentant i remar a per totes en la segona part després d’uns pobres minuts (31-46).

Al tornar del descans, l’encert estava a favor dels del Maresme, amb bones penetracions i carregant molt bé el rebot. El bloqueig del Santfeliuenc continuava i amb molts problemes en el moviment de la pilota, hi havia un col·lapse (35-54). Els triples eren un segur pels mariners, i la defensa augmentava, però seguien amb molts errors.

Finalment, l’empenta feta no va ser suficient i l’últim quart arribava amb molt males sensacions per als nostres (43-69).

En la batalla dels últims 10 minuts, poc van fer els nostres a l’inici davant la inspiració dels verd-i-blancs. Ho intentaven amb tot el que podien i amb l’afició recolzant des del primer minut (51-79). Els triples començaven a entrar en el moment en el que el partit ja estava trencat, tot i que van servir per maquillar el resultat.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.