Lliga EBA, Partidàs dels de Mario del Campo, sense recompensa final (86 – 83)

0
2516

Partidàs sense recompensa

ARACENA-AEC COLLBLANCC.B. SANTFELIUENC 86-83

Estadistiques

 “Coneixem el sabor de la derrota, coneixem el de la victória, peró avui aquesta derrota té el sabor de la victòria amb majúscules”

El CB Santfeliuenc de Mario Del Campo perd a L’Hospitalet davant l’AEC Collblanc per 86-83 tot i el gran partit fet que per un triple en l’últim segon han perdut. 

El partit va començar molt erràtic per part dels dos equips, la primera cistella va ser pels mariners al minut 3, la intensitat del Santfeliuenc era molt bona i els triples inicials de Luís Molina posaven el liderat al nostre favor (4-6). El començament dèbil dels dos conjunts, amb moltes pèrdues de pilota, feia que les diferencies no fossin tan altes (8-11).

La força que estava present en els cossos del Santfeliuenc era present, es notaven més intensos i els recanvis sortien amb moltes ganes amb un bon treball d’Albert Simon. Però els errors defensius i el bon encert del Collblanc en el tir exterior donava una petita avantatge als locals (22-20).

En l’inici de la segona desena de minuts, la intensitat dels dos equips donava molta igualtat, tot i que en uns minuts bons de anotació dels de L’Hospitalet posaven la primera distancia important (30-23). Els tirs d’Alberto Farfan, molt inspirat durant aquests minuts, reduïen les diferencies de mica en mica (38-32).

L’AEC Collblanc intentava desenganxar-se del marcador però no ho aconseguia gracies als triples i al bon treball interior d’en Bruce Komachek  per empatar el duel (42-42). L’encert dels locals era molt bo, però no es baixava ni la intensitat ni la defensa. Finalment, un tir fallat per Farfan posava el -2 en el marcador, estàvem en el partit (48-46).

Al tornar dels descans, les espases continuaven en alt i els dos equips estaven molt intensos per poder distanciar-se. Els mariners continuaven amb el -2 punts de diferencia i quan el Collblanc es volia anar, els triples de Molina apareixien per igualar marcador (59-58).

El treball va agafar molta empenta amb el triple de Roger Lliteras que tornaven a posar als nostres per davant (62-63). Les espases continuaven en l’alt i qualsevol es podia emportar el partit, un altre triple de Lliteras encara agafava una mica més pels nostres per encarar l’últim quart (62-66).

En la batalla dels últims 10 minuts, els triples de Lliteras ens donaven diferencia, però uns errors en defensa ens tornaven a posar en empat (71-71). Quan els locals semblaven que volien matar el partit, l’esforç i l’encert ens feia continuar somiant amb el triomf (74-78).

El Collblanc, amb un públic entregat i controlant el rebot ofensiu, es tornava a posar per davant (81-80). Un triplás de Farfan equilibrava la conta, però un triple de Guzmán des de mig camp a l’últim segon ens condemnava a la derrota de nou (86-83).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.