Senior A, Benvingut Jose Manuel Coego!

0
3306

S’acaba la temporada i toca començar a pensar en la temporada següent.
És per això que durant les pròximes setmanes anirem anunciant alguna renovació així com les noves incorporacions.
Per una banda, en l’apartat de renovacions, podem anunciar que Jeremy Martin seguirà l’any vinent amb nosaltres i estem segurs que serà un dels referents de l’equip. A més, el seu germà, Stefano Martin, que militava en el nostre Junior Preferent i ja va debutar a EBA les últimes jornades, seguirà al nostre primer equip

A l’apartat de noves incorporacions, podem anunciar el gran fitxatge de Jose Manuel Coego, desprès de 12 temporadas a la LEB OR I procedent del CB Mollet, promitjant 12,6 punts i 7,2 rebots va ser un dels millors pívots de lliga EBA. Li donem la benvinguda al CB Santfeliuenc.  Els propers dies seguirem donant notícies de la nova temporada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.