Assemblea anual de socis 2016-17

0
2262

Assemblea general de socis 2016-17

Dimecres 19 de Juliol 19:00 al Palau Juan Carlos Navarro  convocatòria de  l’Assemblea General.

  • Compte de Resultats temporada 2016/17
  • Projecte esportiu 2017-18  Mateo Rubio
  • Presupost Temporada 2017/18
  • 90è aniversari, Ciutat del Bàsquet Femení

 

Consolidació de les línies formatives masculina i femenina, i reforç del projecte esportiu, amb una  nova estructura  amb mes tècnics al costat de tots els equips  i amb mes tecnificacions individuals,

En l’àmbit social continuar amb els projectes i compromís de la ciutat  marca. Ciutat de les Roses, amb el ajut  de material a Keur Madior a MBour , Millorra Sopar del Soci, nous mitjans de comunicació amb els associats i 90è aniversari obert a Sant Feliu de Llobregat i al Bàsquet Català

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.