Primer equip. Incorporacions de Albert Meri i Carles Casanovas

0
3033

Seguim amb les noves incorporacions al CB Santfeliuenc! Segueixen passant els dies i cada cop tenim més a punt el nostre primer equip. Albert Meri i Carles Casanovas, provinents del Basquet Viladecans de Copa Catalunya, donaran qualitat i treball a les posicions de base i aler-pivot respectivament. Son jugadors molt competitius i versàtils amb moltes ganes d’ajudar a l’equip tant dins com fora de pista i han generat molt bones sensacions de grup des del primer entrenament. Estem ben segurs que serà un gran any per a ells. Albert i Carles venen de fer un gran any a Copa i tenen ganes de seguir creixent sota les ordres de Marc Brugué.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.