Primer equip, Incorporacions Rafa Puerta i Raul Verano

0
2687

Rafa Puerta i Raul Verano, joves incorporacions pel CB Santfeliuenc.

Els dos jugadors de L’Hospitalet de Llobregat, donaran un salt qualitatiu i aportaran sacrifici i ganes de crèixer al nostre Senior A.

Rafa Puerta, nascut l’any 1998 i jugador del Grup Barna de Lliga EBA la temporada passada, destaca per la seva versatilitat i capacitat ofensiva a les posicions d’escolta i aler. En el seu segon any de Senior, espera fer un pas endavant i ajudar a l’equip en totes les facetes del joc, tant en atac com en defensa.

Raul Verano, nascut l’any 1999 arriba des del Junior Preferent del CB L’Hospitalet on va ser un dels referents de l’equip i de la generació. Destaca per la seva qualitat ofensiva i el seu tir de 3. Capaç de generar molt amb pilota tant per ell com pels seus companys, estem segurs que farà vibrar el Joan Carles Navarro durant el seu primer any de Sénior.

Benvinguts a la familia santfeliuenca.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.