Equips CB Santfeliuenc 2017/2018

0
2689

CB Santfeliuenc

A continuació us presentem l’estructura masculina del CB Santfeliuenc.
De la mà dels responsables esportius Victoria Ceprián i Marc Brugué, aquesta temporada 2017/18 l’estructura esportiva estarà dirigida i controlada per Marc Brugué, que amb l’ajuda del seu germà Sergi Brugué intentaran posar al CB Santfeliuenc al lloc que li correspon, entre els millors clubs de formació masculins. La única manera d’aconseguir aquesta fita tan important es rodejant-los de bons entrenadors amb moltes ganes de treballar i apostant pels entrenadors joves de la casa que tenen moltíssimes ganes de seguir creixent dins del club.

Pel que fa a la categoria premini i la més important del club hem apostat per entrenadors joves que juguen als nostres seniors, ja que és la millor manera d’engrescar als nens i crear un referent pels més petits i un mirall on puguin veure reflectit la ètica de treball i l’esforç.

El premini B estarà dirigit per l’Albert Redondo i està compost per nens de 1r any que en la majoria dels casos surten de la nostra escola de bàsquet. Estem segurs que aquesta primera experiència competitiva de la mà de l’Albert serà dificil d’oblidar.

El Premini A estarà dirigit per Jeremy Martin, una de les joves promeses com a entrenadors que tenim al club i que destaca per potenciar la tècnica individual dels seus jugadors mitjançant jocs. El nostre premini A és un equip compost per jugadors de 1r i 2n any, on podem veure alguns jugadors que despunten molt ja des de ben petits. Serà un gran any per a tots ells!

El nostre mini B estarà dirigit per Albert Jiménez, un jove de 18 anys, un gran entrenador amb un do pels més petits. L’equip estarà compost per jugadors del 2006 i 2007 que venen amb moltes ganes de millorar i competir.

El mini A estarà dirigit per Marc Olmos, un dels entrenadors referents del club, que envoltat d’un gran staff tècnic, portaran la nostra joia de la corona a categories de formació, el nostre 2006. L’equip està format per 13 jugadors que, en la seva majoria, porten al club des de l’escola de bàsquet. Estem segurs que tots ells ens faran gaudir del bàsquet en la seva màxima expressió i ens sorprendran amb la seva millora dia rere dia.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.