El CBS 2017/18 cistella gran

0
2744

Us presentem els equips de cistella gran.

L’infantil C estarà compost per jugadors de 2005 i 2004 i dirigits per Albert Martin, jove entrenador amb moltes ganes de fer-los millorar.

L’infantil B també estarà compost per una barreja de jugadors 2004 i 2005, tot i que en la majoria 2005. Estaran dirigits per el jugador del primer equip Jeremy Martin, que serà l’encarregat del seu desenvolupament com a jugadors.

L’infantil A estarà compost per 11 jugadors del 2004 i competirà al màxim nivell de la categoria Infantil, on esperem que competeixin amb els millors equips de la generació com van fer l’any passat. L’equip estarà dirigit per Sergi Brugué, que amb la gran ajuda d’Arnau Ollero intentaran aportar als seus jugadors de tots els elements necessaris per a poder competir i gaudir al màxim nivell.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.