Júniors i Cadets CBS 2017/18

0
3211

Us presentem els 3 cadets i juniors per a la temporada vinent!

En primer lloc el Cadet C estarà dirigit pel nou jugador del primer equip Rafael Melgarejo, que amb els seus estudis de Activitats Fisiques i de l’Esport i la seva experiència basquetbolística, dotarà als nostres jugadors de moltes experiències.

El Cadet B estarà format per 12 jugadors del 2003 amb 3 noves incorporacions, que estaran dirigits per la Rocío Peca, nova incorporació provinent del UBSA. Estem segurs que la Rocio els farà competir al màxim nivell.

El cadet A, que disputarà les fases de preferent, estarà compost per 12 jugadors i 4 noves incorporacions, que donaran un gran salt de qualitat a l’equip dirigit per Marc Brugué. Estem segurs que el nostre cadet A serà un dels referents de la cantera i un equip que ens farà vibrar de valent.

El Junior B estarà compost per jugadors del 2001 i estaran dirigits per un altre dels nous entrenadors del club, la tornada a casa de Sergi Raventós, que provè del CB Cornellà. Serà un gran any per a tots ells!

El júnior A que també disputarà les fases de Preferent, estarà compost per jugadors de segon any, que amb l’ajuda d’alguns jugadors de primer any i inclús algun cadet, intentaran competir a la màxima categoria Júnior de la mà de Marc Olmos, qui té plena confiança per part del club en la seva primera etapa Júnior com a primer entrenador després de 2 anys d’ajudant del Marc Brugué a la mateixa categoria. Molta sort al Marc tot i que sabem que no la necessitarà!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.