Dissabte 30 a les 20:30h MERCHANSERVIS CBS – SESE A

0
2377

>27/09/2017·Dissabte 30 a les 20:30h, el MERCHANSERVIS CBS – SESE A de Copa Catalunya Masculina per La Xarxa Televisions

El partit LA XARXA previst per aquest proper dissabte 30 de setembre a les 20:30h comptarà amb el MERCHANSERVIS CBS i el SESE A del Grup 2 Masculí com a protagonistes i tindrà el Palau Juan Carlos Navarro com a escenari d’aquest primer cap de setmana de competició masculina i es retransmetrà en directe per streaming a laxarxa.com/esports a partir de les 20:30h i a través de La Xarxa Televisions (159 de Movistar+) i les televisions de proximitat a les 22h*.

El conjunt de Sant Feliu de Llobregat ha modificat pràcticament la totalitat del seu planter al llarg d’aquest estiu, preparant la competició de Copa Catalunya, amb el desig d’obtenir un ascens de categoria que enguany també es preveu tremendament competit. El primer canvi passa per la banqueta, amb l’arribada del nou tècnic blanc-i-blau, Marc Brugué. Sota les ordres del nou entrenador de l’entitat del Baix Llobregat, estarà Jeremy Martin, com a principal renovació local i les noves referències del Juan Carlo Navarro seran Jose Manuel Coego, amb àmplia experiència dominant les pintures de categories superiors i els reforços de perímetre d’Ibon Miralles i Rafa Melgarejo.

A les files visitants, l’expedició que encapçala Carlos Espona no dista en excés de l’equip que tan bon joc va desplegar la temporada passada, classificant-se per uns quarts de final de la Copa Catalunya on els de Virrei Amat van caure contra el campió, l’AE Boet Mataró. En una línia clarament ascendent, i de forma gradual, els nois d’Espona van arribar molt endollats al tram final del curs, en què van rendir a un nivell molt elevat, tant en tasques defensives com pel que fa l’àrea ofensiva. Els de Barcelona mantenen les primeres espases que els van conduir a la fase final, amb Aitor Andrés com a transcendental pilar interior, juntament amb el bon paper que van tenir Gonzalo VázquezÁlvaro López i Óscar Cámara com a d’altres protagonistes destacats de la brillant campanya barcelonina.

* Canvis en la retransmissió de #BQenjoc d’aquest cap de setmana a causa de la programació especial de La Xarxa pel referèndum de l’1-O. En directe a les 20:30h a l’streaming laxarxa.com/esports i en diferit a partir de les 22h a les TV locals i el 159 de Movistar+

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.