La 16a Nit de l’Esport ; El LF2 i el 90 anys candidats del CBS

0
2017
La 16a Nit de l’Esport reconeixerà els millors esportistes de la temporada 2016-2017

El proper dissabte 7 d’octubre, a les 21.30 h, tindrà lloc a la Sala Ibèria la 16a Nit de l’Esport, en el marc de la qual es lliuraran els premis als esportistes i equips més destacats de la temporada 2016-2017.

Tal com s’ha fet en les darreres edicions de la Nit de l’Esport, aquest any novament es premiaran totes les entitats esportives locals que han presentat candidatura. En concret, es premiarà un esportista a títol individual o bé un equip de cadascuna de les entitats. Durant la Nit de l’Esport es donarà a conèixer el nom dels finalistes i el de l’equip o persona guardonada de les diferents associacions o clubs esportius.

Al marge dels premis a les diferents entitats esportives locals, s’atorgaran també mencions especials per destacar la trajectòria o les fites aconseguides durant la passada temporada per diferents esportistes de la ciutat.

Podeu seguir el directe el lliurament dels premis a través del twitter de l’Ajuntament @ajsantfeliu

Presentación del 90 aniversario del Club de Bàsquet Santfeliuenc, poliderportivo Juan Carlos Navarro

Miquel Marti i la seva junta de 30 anys de durada representant 1/3 de la vida del Club

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.