#CopaCatBQ, Partit de la Jornada CB Santa Coloma vs Merchanservis CBS

0
2463

GRUP 2

El Grup 2 de la Copa Catalunya Masculina també enfila fins la 2a jornada de la fase regular, deixant enrere una primera setmana competitiva marcada per la suspensió de quatre encontres, al llarg de la tarda del passat diumenge. En primer lloc, ressaltar un nou ajornament del debut del CB CIUTAT VELLA, en aquesta ocasió com a local, que rebrà la visita d’un AD TORREFORTA (1-0) que va començar la temporada amb victòria el proper dijous 12 d’octubre, a les 18:30h.

Passant ja a la tongada de partits previstos pel dissabte 7 d’octubre, el tret de sortida a la J2 serà a territori gironí, amb l’estrena del CEB GIRONA CITYLIFT i del BÀSQUET MOLINS, a les 18:30h. Seguidament, a les 19:30h, viurem una triple ració paral·lela de xocs, a Sant Cugat del Vallès, a Barcelona i a Santa Coloma de Gramenet. En aquesta última localitat, al Joan del Moral, el CB SANTA COLOMA (0-1) vol recuperar-se de la primera ensopegada i espera convertir el seu pavelló en un fortí com ja ho va fer a la 16-17, contra un MERCHANSERVIS CBS (0-1), que tampoc va poder adjudicar-se el triomf a l’estrena 17-18, que suposava la cita televisiva LA XARXA inaugural. El matx destacat del G2 posarà a prova el bon rendiment inicial individual de Dídac Arredondo (16 punts i 15 de valoració) i de Jeremy Martin (18 punts i 18 de valoració), com a primeres espases dels seus respectius conjunts. El base local Álex López i el pivot visitant José Manuel Coego, d’altres generadors de joc a les files de Xavi Grau i Marc Brugué.

Per la seva banda, el SESE (1-0), botxí dels de Sant Feliu de Llobregat, al Juan Carlos Navarro (76-77), afronta la primera aparició a Virrei Amat, acollint la sortida del CE SANT NICOLAU. Per últim, tancarà aquest complet menú de dissabte l’UE SANT CUGAT NEGRE (0-1), que actuarà com amfitrió davant del SANT QUIRZE BÀSQUET CLUB.

L’activitat prosseguirà el diumenge 8 d’octubre, amb tan sols dos encontres al llarg de la tarda, a l’Antoni Roure i a La Plana com a escenaris de joc. Fins al Segrià, a les 19:30h, es desplaçarà el ferm líder VEDRUNA GRÀCIA (1-0) en una dura prova contra el CB ALPICAT, que obre nova etapa i nou projecte a l’Antoni Roure. Els lleidatans mantenen una de les pedres angulars de la campanya anterior, el jove talent Víctor Vinós, que encapçalarà les operacions del combinat de Joan Isart, nou tècnic al capdavant de la banqueta local. Al bàndol gracienc, després d’un magnífic recital a Penitents, els verd-i-negres miraran d’obtenir la segona victòria consecutiva, aprofitant la bona entesa comunitària d’un equip amb producció coral (sis jugadors per damunt dels 11 de valoració a la J1), i la gran adaptació de les noves incorporacions com Francesc Pascal (21 punts i 23 de valoració, en 19 minuts) o Diego Rodríguez (10 punts, 7 assistències i 17 de valoració). Prèviament a la presència a pista del primer classificat, a les 17:45h, La Plana engegarà motors amb el nou curs delCÍRCOL COTONIFICI BADALONA, que batallarà amb el BÀSQUET SITGES per aconseguir sumar el primer triomf al seu caseller. Els badalonins comencen com a locals rebent a un bloc del Garraf que buscarà recuperar la categoria superior, i que fa dos anys ja va ser finalista de la Copa Catalunya Masculina, a la Final a Quatre disputada a la pista de l’UB SANT ADRIÀ.

 

Resultats i Clasificacions

Previa FCBQ de Copa Catalunya

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.