CopaCatBQ El Merchanservis CBS impotent a Sant Coloma (77 – 57)

0
1927

El Santfe llença el partit al primer quart i no coneix la victòria a Copa Catalunya

C.B. SANTA COLOMA A MERCHANSERVIS CBS 77 57

 

Segona derrota en la segona jornada de lliga dels de Marc Brugue, que no van tenir opció davant l’allau anotadora dels de Santa Coloma de Gramanet (77 – 57). El 22 – 6  al primer quart, va ser l’avís del festí local. El segon quart va ser un miratge 39 – 28, un altre parcial amb un joc espectacular dels locals van escombrar de la pista als mariners (56 – 34)  Ni més ni menys que 17 – 6, el Santfe no va tenir, el seu quart ni el seu dia.  En el darrer quart  del matx va confirmar la sentència de l’amfitrió qque va superar els 40 minuts de joc al CBS amb tot.

Classificació

 

Proper partit

14/10/2017 20:00 MERCHANSERVIS CBS C.B. CIUTAT VELLA

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.