Presentació equips 2017/18

0
3058

PRESENTACIÓ DELS EQUIPS DEL CB SANTFELIUENC, BARÇA CBS I LES ESCOLES. UN PRESENTACIÓ PLENA D’ACTIVITATS, D’EMOCIONS,  ORGULL DE CIUTAT.

Galeria Fotografica

Galeria Fotografica II

Caliu i Germanor al nostre pavellò i a les Pistes Agustì Suñe amb la presencia de Manel Leiva Regidor de l’ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

 La presentació dels equips amb  desfilada i fotografia de equips i  de jugadors.  Amb Joan FA President de la FCBQ, L’alcaldessa(en funcions) Lourdes Borrell, Manel Carrión Regidor de l’Ajuntament, i  Ferran Butxaca i  Pere Francitorra del FC Barcelona que ens van felicitar un any mes  per la organització i van remarcar i explicar els valors dels club i la importacia del club al Bàsquet Català.
Més de 400 nens i nenes, corresponents als equips del Club i a les escoles, van poder gaudir d’una gran festa des de el 3×3 del matí, la butifarrada i la Presentació.
La il·lusió, el respecte, l’esforç i l’orgull de Ciutat  va destacar el President de Josan Daban. que va obrir l’acte de parlaments i es  va dirigir-se a tot el públic que omplia de gom a gom el Juan Carlos Navarro.
Una part molt emotiva de la presentació  va ser la presencia del equip del Xamfrà CBS, equip molt ovacionat tan a la desfilada com quan Lourdes Borrell  el va donar anims per el primer partit d’aquest dissabte.
Al final, la foto de de Família i d’equips per tancar una gran jornada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.