Merchanservis CBS posa la directa(103 – 83)

0
2513

MERCHANSERVIS CBS 103 – 83 C.B. CIUTAT VELLA

(31-14, 34-17, 14-25, 24-27)

Àrbitres : ANTONIO CANLE SEOANE, JAVIER ROMERO CARRAMIÑANA

Els mariners de Marc Brugue (sense Ibon  Miralles)  fan un gran partit de tot l’equip per superar els barcelonins.  Melgarejo, Coego, Puerta i Tarig han sortit endolladisims i han estat els que han  liderat un triomf molt treballat, en el que tothom ha sumat.

MERCHANSERVIS CBS  1 Jeremy Martin (14), 2 Joan Pey (5), 4 Albert Meri (10), 7 Raul Verano (8), 8 Rafael Puerta (9), 10 Stefano Martin (4), 12 Rafael Jose Melgarejo (16), 15 Jose Manuel Coego (15), 21 Carles Casanovas (3), 33 Tariq Christian Martin (19), 90 Arnau Ollero, 91 Albert Jimenez

C.B. CIUTAT VELLA  4 Pol Farrer, 6 Angel Garcia (4), 7 Marc Marin (11), 9 Jose Antonio Bernuz (16), 10 Kenya Igo (6), 11 Pere Gomez (3), 13 Eduard Bigorra (10), 15 Erik Aro (2), 17 Adria Tort (13), 18 Felix Monberg (4), 21 Pol Bachs (14), 33 Aitor Fuste

El Merchanservis CB  Santfeliuenc va maniobrar a batzegades. Impulsos notables que van imposar una distància xifrada en una vintena de punts, i davallades també notables que van permetre els barcelonins no acomiadar-se del partit fins al minut 35.

La bona conducció de Jeremy als deu minuts inicials va permetre els de Marc Brugue  agafar una gran  avantatge que al final va ser definitiva. Els visitants van recórrer al llançamet dectirs exteriors amb la intimidació de Coego i la bona defensa del equip..

Els segons deu minuts van començar amb un triple del inmens Tariq  que va fer  4 dels 5 tirs des de la línea de 3 punts que va servir per continuar mes diferencia al marcador, els visitants que es no van poder a capgirar el marcador  ni els parcials (44 – 22) als 15’.). Dinàmica d’aparicions i encerts de tots els jugador del CBS  que van reflectir el marcador al minut 20 (65-31).

El Santfeliuenc estava decidit a trencar el partit i ja ho havia aconseguit de forma brillant. I durant els primers minuts del tercer acte  la dinàmica d’aparicions i difuminacions van permetre atansar el marcador. Tanmateix els visitants, un equip intens i lluitador, va anar aprimant el desavantatge (parcial 0-11, i 67 – 51) i va marxar al darrer quart, guanyant el quart 14 -25  (79 – 56). El Santfeliuenc va acusar deficiències a l’hora de tancar el rebot defensiu en els moments de difuminacions.

El darrer acte no va començar gens bé. El Ciutat Vella  es volia  ficar dins del partit com fos  (la banqueta visitant es convertía amb animadors del equip) en la lluita pel partit, pero  al Santfeliuenc no li van trontollar les cames (85 – 75) va ser, però, el senyal d’alarma que va empènyer a la inflexió per mantenir de nou els 20 punts de diferencia. Els darrers minuts el Santfeliuenc va dir prou i va anul·lar el rival.

 

El proper partit serà :

21/10/2017 18:45 AD TORREFORTA A MERCHANSERVIS CBS

 

 Us hi esperem!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.