El Bàsquet Sitges sense problemes per superar al CB Santfeliuenc

0
2005

BÀSQUET SITGES 88 – MERCHANSERVIS CB SANTFELIUENC 69

PARCIALS: 22-15/ 22-18/ 22 -21 /22-15

PAVELLÓ PINS VENS

El  Basquet Sitges va aconseguir en la tarda del dissabte una important victòria  que li permet redreçar el seu camí després de la derrota de la setmana passada i resultat dolent per els santfeliuencs que venien de guanyar al Sant Nicolau. El partit va començar sent dominat pels locals, que es va fer amb el control del partit recolzant-se en un domini absolut del joc en les rodalies dels cèrcols.

El Basquet Sitges començava el partit copejant primer amb un parcial de 11- 8 en el qual anotaven consecutivament els seus tres exteriors titulars  aprofitant els avantatges que creaven les situacions de bloqueig i continuació. amb un 22 -15 al final del primer acte.

El segon quart anava a ser el punt d’inflexió de la trobada. Rafa anotava  per començar 27 – 21 iamb encert mes encert tot seguit i 29 -24 als 15’ de joc.  El Sitges recomponia el seu joc i accentuava  la pressió i el domini interior i permetia alhora córrer dos magnífics contraatacs consecutius i fins i tot anotar des de l’exterior  37 – 25 en un vist i no vist.  I 44 a 33 al descans

La tercera part començava com acabava el segon: amb el Sitges ampliant el seu avantatge. Dues noves cistelles locals i molts errors infantils dels santfeliuencs que no permetien atansar el marcador als de Marc Brugue amb una falta clara de actitud i concentració, i 66 – 54 al marcador al final dels 30 minuts de joc.

L’últim quart va ser un voler i no poder als 34 minuts un  parcial local deixa el partit encarrilat 76 – 58 per els locals, aixo anava a servir per repartir minuts entre l’àmplia rotació dels dos equips.  Setmana que ha de servir per treballar molt la defensa i l’actitut per capgirar la dinàmica de muntanya rusa.

Resultats 

Estadistiques

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.