CopaCatBQ; El CB Santfeliuenc no surt de la part baixa a Sant Cugat (84 – 81)

0
2311

El  CB Santfeliuenc suma la tercera derrota  consecutiva, i se situa a la part baixa de la classificació per acabar l’any.

 

U.E. SANT CUGAT NEGRE MERCHANSERVIS CBS 84 81

 

L’equip de la UESC ha guanyat (84-81) el CBSantfeliuenc a la jornada 11 del grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet. Els vermell-i-negres han apostat per un canvi de defensa zonal al darrer quart que ha servit per sumar el cinquè triomf conseutiu que els consolida en tercera plaça, en fase d’ascens a Lliga EBA. El Equip de Marc Brugue se situa a la zona de promoció de descens. La UESC i el CB Santfeliuenc han ofert un partit trepidant, amb molta tensió i ple de nervis fins al darrer segon de matx. Els dos primers quarts han estat marcats per la igualtat i amb poca diferència en el marcador. La UESC ha marxat al descans amb una derrota parcial (39-43). El moment més decisiu del partit ha estat el canvi de defensa vermell-i-negra que ha passat a ser zonal. Aquest fet juntament amb un estratosfèric Robert Cosialls dins de la zona i un atrevit David Pascual que ha encistellat un triple diàbolic han edificat el triomf.

Els darrers segons de matx han servit per veure una UESC que sap jugar els moments decisius del partit.

Punt final a l’any 2017  amb una nova derrota per als de Marc Brugue que no guanyen des del  fa 4 jornades, ara passen per una de les pitjors ratxes de la  temporada. El proper rival del 2018 no ho posaran facil

13/01/2018 20:00 MERCHANSERVIS CBS C.B. ALPICAT A

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.