CopaCatBQ últim quart d’infart. (70 – 71)

0
2353

El CB Santfeliuenc s’imposa per 1 punt a domicili a casa del Cotonificio Circol de Badalona després d’un últim quart d’infart.

CIRCOL COTONIFICI BADALONA A MERCHANSERVIS CBS 70 71

 

Els jugadors de Marc Brugué recuperen les bones sensacions amb un gran resultat, guanyant fora de casa després de moltes derrotes consecutives.

El partit va començar molt bé per als locals on comandats per Jeremy Martin i Carles Casanovas, van fer una gran primera meitat. Estaven seriosos tant davant com darrera i això es podia reflexar al marcador.
L’únic objectiu pels blanc-i-blaus era jugar de manera constant durant els 40′. A excepció del 3r quart, on van tenir moments de desajustos defensius i imprecisions ofensives, ho van aconseguir. El partit es va anar igualant a la segona part, i amb un últim quart d’infart on podria haver passat qualsevol cosa, els santfeliuencs es varen endur el partit gràcies a un ganxo i un palmeig de Jose Coego en dues accions consecutives. El partit finalitzava amb un tir lliure anotat per Albert Meri a falta de 1,7″ que posava als de Brugué un punt per sobra, i una gran defensa per certificar la victoria.

Cal destacar el gran partit de Jeremy Martin i Carles Casanovas, i com a aspecte negatiu, toca destacar la lesió d’Ibon Miralles, que en els últims partits estava ajudant moltíssim al seu equip. Esperem que sigui el mínim possible, i el tinguem d’aquí poc esmaixant de nou a les cistelles del JC Navarro!

Setmana que ve toca descansar i preparar bé el partit a casa del SESE.

Som-hi nois!

Classificació 

Estadistiques

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.