TACA’T !!!

0
2287

Para la investigación del cáncer infantil

¡MÁNCHATE POR EL CÁNCER INFANTIL!

15 de febrero, Día Internacional del Cáncer Infantil.

Organiza una chocolatada solidaria en tu escuela, empresa o entidad para recaudar fondos para la investigación de esta enfermedad en el Hospital Sant Joan de Déu.

Benvolguts/benvolgudes,

Som un grup d’associacions que treballen amb l’objectiu d’obtenir fons per al Laboratori de recerca del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, en una causa solidària. Sabeu que…? · El dia 15 de febrer és el DIA INTERNACIONAL DEL CÀNCER INFANTIL · Cada any es diagnostiquen uns 1.200 nous casos de càncer infantil a tot · El càncer infantil és molt diferent del d’adults. No es pot prevenir i la recerca és l’única via per avançar. · Gràcies a la recerca, actualment es curen un 80% dels casos, però per a molts nens i nenes la m encara no té cap solució. El 20% dels infants afectats no supera la malaltia. · Un nen no és un adult petit. Necessita fàrmacs i tractaments específics per lluitar contra la seva malaltia, però no és rendible desenvolupar · La immensa majoria dels recursos públics i privats que es destinen a la investigació del càncer se centren en el càncer d’adults, mentre que els nens són els grans oblidats. · L’Hospital Sant Joan de Déu disposa d’un laboratori d’investiga equip de més de 30 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades d’entitats i persones solidàries que el fan possible. I són aquestes raons i la necessitat que la investigació no s’aturi per manca de mitjans econòmics, que us proposem una manera “dolça i senzilla” d’aconseguir fons per al laboratori d’investigació. Es tracta d’organitzar, el febrer del 2018 i a la vostra es centre, familiars, amics i la comunitat educativa comparteixin un berenar solidari i contribueixin a fer que la investigació continuï endavant; alhora que es fomenta la continuar lluitant contra aquesta malaltia i es donarà a conèixer la tasca que es realitza en el camp de l’oncologia pediàtrica a l’Hospital Sant Joan de Déu. L’import obtingut es destinarà íntegrament a aquesta causa i s’ingressarà directament en un compte de titularitat d’aquest hospital. Si us agrada la idea i esteu interessats a col·laborar info@xocolatadasolidaria.org i us enviarem el link informació sobre aquesta activitat, a més d’una petita guia per a les escoles que hi participeu per primera vegada. Esperem comptar amb vosaltres! Gràcies per endavant Cordialment Associacions impulsores de la Xocolatada Solidà om un grup d’associacions que treballen amb l’objectiu d’obtenir fons per al Laboratori de recerca del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, i ens dirigim a vosaltres per demanar DIA INTERNACIONAL DEL CÀNCER INFANTIL. Cada any es diagnostiquen uns 1.200 nous casos de càncer infantil a tot Espanya, més de 200 a Catalunya. El càncer infantil és molt diferent del d’adults. No es pot prevenir i la recerca és l’única via per avançar. Gràcies a la recerca, actualment es curen un 80% dels casos, però per a molts nens i nenes la m encara no té cap solució. El 20% dels infants afectats no supera la malaltia. Un nen no és un adult petit. Necessita fàrmacs i tractaments específics per lluitar contra la seva malaltia, però no és rendible desenvolupar-los comercialment . La immensa majoria dels recursos públics i privats que es destinen a la investigació del càncer se centren en el càncer d’adults, mentre que els nens són els grans oblidats. L’Hospital Sant Joan de Déu disposa d’un laboratori d’investigació del càncer infantil, format per un 30 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades d’entitats i persones solidàries que el fan possible. són aquestes raons i la necessitat que la investigació no s’aturi per manca de mitjans econòmics, que us proposem una manera “dolça i senzilla” d’aconseguir fons per al laboratori d’investigació. Es tracta d’organitzar, el febrer del 2018 i a la vostra escola, una XOCOLATADA SOLIDÀRIA centre, familiars, amics i la comunitat educativa comparteixin un berenar solidari i contribueixin a fer que la investigació continuï endavant; alhora que es fomenta la participació i la solidaritat, e continuar lluitant contra aquesta malaltia i es donarà a conèixer la tasca que es realitza en el camp de l’oncologia pediàtrica a l’Hospital Sant Joan de Déu. L’import obtingut es destinarà íntegrament a aquesta irectament en un compte de titularitat d’aquest hospital. Si us agrada la idea i esteu interessats a col·laborar-hi, feu-nos-ho saber mitjançan i us enviarem el link a una pàgina web on podreu fer la inscripció i trobar més informació sobre aquesta activitat, a més d’una petita guia per a les escoles que hi participeu per primera Esperem comptar amb vosaltres! pulsores de la Xocolatada Solidària: om un grup d’associacions que treballen amb l’objectiu d’obtenir fons per al Laboratori de recerca del càncer i ens dirigim a vosaltres per demanar-vos col·laboració Espanya, més de 200 a Catalunya. El càncer infantil és molt diferent del d’adults. No es pot prevenir i la recerca és l’única via per avançar. Gràcies a la recerca, actualment es curen un 80% dels casos, però per a molts nens i nenes la medicina Un nen no és un adult petit. Necessita fàrmacs i tractaments específics per lluitar contra la seva La immensa majoria dels recursos públics i privats que es destinen a la investigació del càncer se centren ció del càncer infantil, format per un 30 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades d’entitats i són aquestes raons i la necessitat que la investigació no s’aturi per manca de mitjans econòmics, que us proposem una manera “dolça i senzilla” d’aconseguir fons per al laboratori d’investigació. Es tracta XOCOLATADA SOLIDÀRIA amb la qual alumnes del centre, familiars, amics i la comunitat educativa comparteixin un berenar solidari i contribueixin a fer que la solidaritat, es recolliran fons per continuar lluitant contra aquesta malaltia i es donarà a conèixer la tasca que es realitza en el camp de l’oncologia pediàtrica a l’Hospital Sant Joan de Déu. L’import obtingut es destinarà íntegrament a aquesta ho saber mitjançant e-mail a a una pàgina web on podreu fer la inscripció i trobar més informació sobre aquesta activitat, a més d’una petita guia per a les escoles que hi participeu per primera

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.