#CopaCatBQ CE Sant Nicolau vs Merchanservis CBS, Duel de joves, que decideix el veterà Coego

0
2274

CE Sant Nicolau 69 – 74 Club Basquet Santfeliuenc Merchanservis
(23-26, 12-15, 17-18, 17-15)
Àrbitres : Rodriguez, J (1416), Dimitrov, M

ESTADISTIQUES

Els jugadors de Marc Brugué treuen la primera de les vuit finals que ens queden al camp del CE Sant Nicolau. El partit va començar amb molt d’encert per ambdós equips i molt poca defensa, i els locals manaven durant els primers cinc minuts en el marcador, al 10 minuts 23 a 26 favorable al Merchanservis CBS.

El segon període també molt igualat en tot pero amb menys encert,  a la mitja part on el resultat era de 35-41.
A la represa, els mariners del CBS van aconseguir un avantatge de 12 punts que els locals van retallar de manera molt ràpida i es van ficar de nou en el partit. L’últim quart es podria haver decantat cap a qualsevol dels dos equips, a dos minuts per la fi 68 a 67 per els de Sabadell, però aquesta vegada va sortir cara i els santfeliuencs es varen emportar la victòria, amb bones decisions finals.

A nivell individual cal destacat les actuacions de Rafael Melgarejo amb 13 punts i 17 de valoració, José Coego amb 34 de valoració, i sobretot el millor partit d’Albert Meri amb 19 de valoració executant accions de molt de mèrit.

Com a aspecte negatiu vam tenir la lesió del tirador Rafael Melgarejo que esperem que no sigui res. Molts ànims Rafael!

Proper partit

17/03/2018 20:00 MERCHANSERVIS CBS BASQUET SITGES

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.