#CopaCatBQ; MERCHANSERVIS CBS vs BASQUET SITGES  82 – 90, bon inici amb mal final

0
2820
 (31-22, 14-26, 15-18, 22-24)
Àrbitres : CASAS GALLEGO V., CASTILLO GARCIA E., CAROD FERNANDEZ G.
Comisari : JOVELLAR SEGARRA D.
Un parcial inicial de 0 a 10  (41 a 48) fa anar a remolc els mariners de Marc Brugue sense reacció ni amb el joc ni el tir, en un partit que era una oportunitat de sortir de la zona baixa de la classificació.

Els santfeliuencs  no van poder superar un Sitges que va agafar renda al 2on quart i la va saber gestionar al llarg del partit.

L’inici espectacular

El partit  començava  bé per als interessos del Merchanservis CBS. Els de Marc Brugue a poc a poc (16 – 11 al 5′) començaven a anotar i podien augmentar  la diferència (31-22) a la fi del primer quart.

Al segon quart els de Edu Piñero milloraven el seu joc, i després d’un bàsquet de Adrià Mestres s’acostaven a 3 punts (39 a 36) al minut 5. Les diferències es movien en marges molt estrets, però sempre favorables als del Bàsquet Sitges, que marxaven al descans guanyant per 45 a 48.

Treball sense recompensa

En una sortida fulgurant, en menys d’un minut el Santfeliuenc empatava el partit. Però era un duel de ratxes, i el Sitges, al minut 5, es tornava a distanciar (60 a 66). Els santfeliuencs no estaven inspirats en el tir de tres punts (5/23), i amb aquest poc encert no podien reduir el resultat tot i el gran esforç de Coego en en el rebot i la connexió amb Adrià Vazquez en atac  el quart seria de nou per els visitants. Un quart que finalitzava amb un 60 a 66 favorable als visitants.

Al darrer quart els mariners del CBS  intentaven anar reduint diferències, però la defensa visitant no els permetia acostar-se al marcador. Marc demanava temps mort amb 67 – 74 per provocar la reacció blanc i blava, però l’ofici de l’equip de Piñero era superior a la voluntat local i els sitgetans s’enduien un matx.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Merchanservis CBS vs CB SITGES

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.