13.3 C
Barcelona
Dissabte, Febrer 27, 2021
#CopaCatBQ, queden 4 finals Girona, Sant Cugat, Alpicat i Circol

#CopaCatBQ, queden 4 finals Girona, Sant Cugat, Alpicat i Circol

0
1892

El Merchanservis CBS ha perdut al Juan Carlos Navarro el partit contra el Sant Quirze BQ, corresponent a la Jornada 22 de la lliga de Copa Catalunya , per un resultat de 65-76.

Merchanservis CBS 65 – 76 Sant Quirze B C
(12-24, 21-10, 19-22, 13-20)
Arbitros : Javier Berasaluce, Juan Carlos Muñoz, Montserrat Hortelano

Resultats i Classificació

L’inici del partit ha estat marcat per una baixa intensitat i concentració per part dels  santfeliuencs. El de Mateo Rubio sumant amb comptagotes i amb molt desencert de cara a cistella, 12 – 24 al  acabar el  1er quart. A la represa, el segon quart va ser per els mariners amb una bona actuacio de JM Coego liderant de nou l’equip, al descans amb 33-34 a l’electrònic

Als primer minuts del 3Q, l’equip de Jordi Tallo amb un gran  encert des del triple va situar una marcador poc optimista per els  santfeliuencs 39 – 51 per el Sant Quirze. I els visitants amb un ritme molt superior de joc. però els locals han frenat el parcial amb cistelles interiors de Coego i Puerta i van tancar el quart amb un esperançador 52 – 56.

Als últims 10 minuts de partit, els triples visitants i el poc encert local  que han errat situacions fàcils, han facilitat al Sant Quirze  per situar-se amb 10 punts d’avantatge als darrers 5 minuts del partit.  Els visitants han sabut controlar l’avantatge i guanyar per 65-76.

Estadistiques Merchanservis CBS vs Sant Quirze BQ

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.