#CopaCatBQ, Victoria d’orgull 73 – 70

0
2166

MERCHANSERVIS CBS 73 – 70 UE SANT CUGAT

(18-7, 11-23, 19-19, 25-22)

Àrbitres : JOAN FANES, FERRAR PUICHOL

Carles Casanovas, Rafa Melgarejo, Pau Rodon i ara Albert Redondo son les baixes del Santfeliuenc, tot i això Victoria que dona força per encarar el tram final de la lliga i el play out

L’equip de Mateo Rubio va construir el seu triomf a partir de la primera part de partit, en el qual va esborrar literalment de la pista als de Cesc Sempau (18-7), aquest parcial no seria definitiu ni molt menys però donava la confiança del poder competir.

Després al segon quart parcial favorable al UE Sant Cugat  4 -11 que va deixar sense resposta als santfeliuencs, incapaços de superar l’agressiva defensa vallesana  i contenir el seu atac. El UE Sant Cugat va mantenir la intensitat fins al descans i  els del CBS prou van fer en mantenir el resultat parcial  11 – 23 per el visitants per acabar 1 put a sota (29- 30)

Al tercer quart uns únics minuts de desconcert dels santfeliuencs  36 – 42  que va tallar Mateo Rubio, i, poc a poc, els mariners del Baix es van refer i  tornaven a activar-se i el  equip trobava bones posicions de tir. La avantatge visitant es va reduir de nou 48 -49.

El darrer quart molt intents i amb gran encert però va ser el #12 F Lopez de la UESC qui va posar llenya al foc del orgull santfeliuenc, i de Rafa Puerta que ell mateix va encarregar-se de donar valor, en un final molt ajustat i emocionant aquesta vegada si a favor dels blancs i blaus, el jugador més destacat dels de Mateo va ser Coego segurament, però un 10 a Rafa Puerta   l’encarregat d’anotar els últims minuts i d’aixecar a la banqueta del seu equip.

Classificació 

Estadistiques CBS vs UESC

Proper partit:

29/04/2018 16:30 C.B. ALPICAT A MERCHANSERVIS CBS

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.