#CopaCatBQ, Arguments per creure-hi amb la salvació! (80- 79)

0
2083

Arguments per creure-hi amb la salvació!

C.B. ALPICAT A MERCHANSERVIS CBS 80 79

 

Estadistiques

Actuació immensa de Merchanservis CBS, que acaba claudicant a la pròrroga i en el darrer segon, després d’anar guanyar de 7 quan faltaven 40 segons i després de posar contra les cordes l’Alpicat
El CB Santfeliuenc ho va tenir a tocar. Però no va poder ser, ahir el partit amb un nou lesionat Rafa Puerta l’equip de Mateo Rubio tenia a 6 jugadors del Copa 1 Sots 25 i 1 Junior, els disponibles per afrontar un dur partit a Lleida.

 

Si bé hi havia tensió als dos costats, per opcions oposades a la classificació va ser l’equip santfeliuenc el que va entrar millor al partit. Refugiat en una defensa zonal ben aviat, que va incomodar l’Alpicat i li travar els atacs, el partit seria llarg i evidentment amb poques rotacions per al Santfe que va arribar a la fi del primer quart amb empat a 20. I el pitjor de tot amb 2 Faltes de Ibon i 2 d’Adrià Vázquez.

El segon quart es tractava de jugar.lo sense acumular cansament ni faltes tot i que tant IBon com Adrià van acabar amb 3 faltes i amb un desavantatge de 2 punts 36 a 34 amb els germans Martin molt encertats, i JM Coego dominant tots el rebots,l’equip va continuar amb el pla previst, alternant defenses –la individual i zonal– i sent molt i intensos al darrere.

Després de prendre forces i valorar els primers 20 els de Mateo van sortir molt concentrats i amb el rol molt definit del que havia de fer cadascú per sumar minuts i tenir opcions de victòria. El pla va anar perfecte, el Parc del Grao va començar va augmentar la intensitat verbal contra els arbitres….. el desencert local i la feina d’equip va fer aparèixer la primera escletxa al marcador favorable al santfeliuenc 50 -55 als 30 minuts de partit.

El Clima al pavelló va pujar, i la pressió als àrbitres que ja era calenta va passar a ser asfixiant al darrer segon que van donar aire a l’Alpicat que va empatar amb un tir de tres als darrers segons després de fallar un tir lliure Adrià. Però el mèrit de l’equip va ser no desenganxar-se mai del partit, la prorroga ja amb Ibon i Adrià eliminats va ser local, que també van comptar la sort necessària per guanyar aquests partits.

Objectiu, recuperar lesionats per els partits definitius de permanència, segurament sera el Grup Barna el nostre rival, al millor de 3 partits, abans diumenge darrer partit de la lliga regular.

Proper Partit

06/05/2018 19:30 MERCHANSERVIS CBS CIRCOL COTONIFICI BADALONA A

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.