Preminis ! Comencem de 0, Avui és dia de Partit, del 1er partit!

0
1626

Avui es dissabte i comencem la competició!

Avui és dia de partit, i m’agradaria dir-vos unes paraules abans de començar:

“Encara no estem preparats per competir”. És possible que avui no surti res. Que no parem de perdre pilotes i que no fiquem ni una cistella, però no tinc cap dubte de que tant els peques com l’Anna i jo hi posarem moltes ganes per fer-ho el millor possible.
Animeu-los molt. Sobretot a ells, i quan les coses vagin malament encara més. Serà la manera de crèixer més fàcil. Deixeu-los créixer. Anem pel bon camí, n’estic segur. Fa 1 mes que entrenem i la evolució és molt gran a cada entrenament. Estem treballant molt bé. Avui estaran nerviosos tots segur, però tenen moltes ganes de partit. Ajudeu-los, resteu importància al resultat del partit i remarqueu que la cosa més important és passar-ho bé i donar-ho tot.
Siguem un exemple des del primer dia i un referent per tots ells.

Moltes gràcies i a créixer junts!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.