ESCOLA DE BÀSQUET CBS (EBCBS)

0
1609

ESCOLA DE BÀSQUET CBS
Coordinadora: Laura Blanco
1
Presentació
Som el Club Bàsquet Santfeliuenc, club arrelat al bàsquet i a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat des del 1927, amb intenció de promocionar el bàsquet a la ciutat i, actualment, esdevenint un referent esportiu a la comarca.
Volem que tots els nens i nenes que vulguin jugar a bàsquet ho puguin fer al nostre club, sempre fomentant unes actituds positives i desenvolupant un creixement integral per a formar jugadors i jugadores per a la nostra cantera de club.
Així doncs, la màxima responsable de l’escola de bàsquet, Laura Blanco, així com els entrenadors , estem compromesos en oferir qualitat i compromís amb aquesta tasca.

Objectius esportius
– Garantir la pràctica continuada del bàsquet, mitjançant el desenvolupament i promoció de l’esport i dels seus valors entre els jugadors/es.
– Formar jugadors motivats i amb una actitud positiva i de millora per tal d’optimitzar el seu rendiment esportiu al màxim i així poder crear vincles entre el bàsquet i l’individu.
– Col·laborar en la formació integral dels participants desenvolupant tant els coneixements esportius com els continguts tècnics i tàctics, donant especial importància als aspectes relacionats amb l’actitud, els valors i les normes.
– Proporcionar als jugadors/es, mitjançant l’activitat esportiva, la formació en els valors educatius, inclusió i compromís que desprèn aquest esport col·lectiu.
– Competir amb esforç i positivitat, mitjançant una adequada conducta esportiva i mantenint, en qualsevol cas, el degut respecte amb els companys, adversaris, àrbitres, membres de la taula, etc. per part del entrenador/a, jugadors/es, familiars…, garantint la bona imatge del club.

DOCUMENT EBCBS 2018-2019

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.