Jùnior Preferent CB SANTFELIUENC vs JAC SANTS (74 – 64)

0
1682

CB SANTFELIUENC 78 JAC SANTS 64

24-13, 13-14, 17-17, 24-20

Començaven bé les coses per els de Marc Brugue. En el minut 6 del primer quart, el CB Santfeliuenc obria escletxa en el marcador (14-3) i obligava a JAC a demanar el seu primer temps mort. Els santfeliuencs  agafaven un ritme ofensiu alt  i els de Sants no es trobaven còmodes en el llançament exterior.

Tot molt igualat en el segon quart, en els darrers minuts, els barcelonins han millorat el seu ritme de joc i han aconseguit rebaixar la renda, per arribar al descans amb el resultat de 37 – 27. Dos equips molt igualats que van mantenir el ritme i marcador despres del descans.

Un partit complicat contra un rival molt intens que ens ha posat les coses molt difícils i no ens ha deixat sentir-nos còmodes en cap moment del match.

2 victòria com a locas i 3ra consecutiva. Balanç 3-1 a preferent B

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.