ASSOCIACIÓ ESPANYOLA CONTRA EL CÀNCER, lluitem per disminuir l’impacte causat pel càncer i millorar la vida de les persones. SUMA’T

0
1933

El 19 d’octubre és el Dia Internacional contra el Càncer de Mama, un dia per conscienciar a la població de la importància de la prevenció, així com del tractament psicològic i social, ja que, a diferència d’altres tumors, aquesta malaltia té un impacte psicològic més elevat, sobretot en dones, pel component de feminitat que representa patir-lo.

El càncer de mama és la primera causa de mortalitat en dones a Espanya

Amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer

“Suma’t al Rosa” és el lema de la Campanya Contra el Càncer de Mama que com cada  any organitza l’Associació Espanyola Contra el Càncer. En la lluita contra el càncer de mama, un dels que afecta un nombre més gran de població, la conscienciació, la prevenció, la solidaritat, la mobilització i el suport de cadascú de nosaltres, és clau. “Suma’t al rosa” és una crida, un moviment que simbolitza aquesta lluita i, sobretot, un punt de vista positiu i solidari de tota la població 19 d’octubre, Dia Internacional Contra el Càncer de Mama. 

Més informació a www.barcelona.aecc.es

Des de l’AECC prestem atenció psicològica des del primer moment i durant tota la malaltia.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.