Senior A; CB Sant Boi – CB Santfeliuenc (65-58): De menys a més, pero no suficient !

0
1941
Primera Categoria Masc.
21-14; 15-18; 13-11;16-15

Els santfeliuencs no recuperen els 10 punts de diferencia al primer quart i no poden endur-se el triomf  a Sant Boi

 

El poc encert ofensiu marca

No començaven bé les coses per els santfeliuencs amb un parcial de 10-0 i situant el marcador en 21-11 que seria definitiu. Els santfeliuencs no agafaven el ritme ofensiu i els santboians es trobaven còmodes en el llançament exterior i un 21 a 14, en el marcador, tancava el primer quart.

En el segon quart, la defensa local va fer aigues i els tirs  facils de 3 van atansar el marcador al descans  gracies a uns darrers minuts on els de Dani Zamora  han millorat el seu ritme de joc i han aconseguit rebaixar la renda, per arribar al descans amb esperances. tot i el marcador favorable al CB Sant Boi per 36 a 32

Esforç titànic de joventut

A la represa els santfeliuencs sortien amb força i pero sense encert, els marcadors i parcials eren ajustats pero sempre favorables als locals  que a l’equador del quart tenia de nou 8 punts de diferencia, que ja van ser constant fins el final de partit.

Resultats i Classificacions

Proper partit

27-10-2018 18:00 al Palau Juan Carlos Navarro

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.